Αναζήτηση στο site

Επαφή

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
Ε.Κ.Π. 4ος, ΓΡΑΦΕΙΟ 6,
ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19,
Τ.Κ 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. - ΦΑΞ : 2104131209

enosh_synt_ika_peiraia@yahoo.gr

Η κυβέρνηση κατεβάζει πομπούς της ΕΡΤ που εξακολουθούν να εκπέμπουν αναλογικά

2013-07-08 00:00

Συντονισμένη επιχείρηση «κατάληψης» των πομπών της ΕΡΤ που εξακολουθούν να εκπέμπουν αναλογικά πρόγραμμα είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες από την κυβέρνηση.

Το απόγευμα ιδιωτικό συνεργείο, με συνοδεία εισαγγελέα και αστυνομικής δύναμης, με επικεφαλής τον ίδιο τον διευθυντή Ασφαλείας Κεφαλονιάς, μπήκε στις εγκαταστάσεις εκπομπής στο όρος Αίνος, διέκοψε την εκπομπή του προγράμματος και παρέμεινε επί ώρες, κάνοντας προφανώς τις απαραίτητες εργασίες για σύνδεση του σημείου εκπομπής με το σημείο απ' όπου θα εκπέμψει η ΝΕΡΙΤ. 

Αμεση ήταν η αντίδραση δυνάμεων του ΠΑΜΕ του νησιού, μελών των Λαϊκών Επιτροπών και της Λαϊκής Συσπείρωσης που συγκεντρώθηκαν επί τόπου. Το ίδιο έγινε και στην Πάτρα. Εχουν συγκεντρωθεί στο Δασύλιο, περιφρουρώντας τον πομπό της ΕΡΤ που υπάρχει εκεί, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι αυτός είναι ο επόμενος στόχος.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να ρίξει όλους τους πομπούς σε όλη τη χώρα που εξακολουθούν να εκπέμπουν αναλογικά το πρόγραμμα της ΕΡΤ  και να τους συντονίσει με το νέο σημείο εκπομπής της ΝΕΡΙΤ.