Αναζήτηση στο site

Επαφή

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
Ε.Κ.Π. 4ος, ΓΡΑΦΕΙΟ 6,
ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19,
Τ.Κ 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. - ΦΑΞ : 2104131209

enosh_synt_ika_peiraia@yahoo.gr

Συγκέντρωση ενάντια στο έγκλημα που συντελείται στον Σαρωνικό

2017-09-22 07:52

ΠΑΜΕ

Συγκέντρωση ενάντια στο έγκλημα στον Σαρωνικό

Την Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη, στις 18.30, στην πλατεία Κανάρη (Πασαλιμάνι) στον Πειραιά.

Συγκέντρωση ενάντια στο έγκλημα που συντελείται στον Σαρωνικό διοργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, την Τετάρτη 27/9, στις 18.30, στην πλατεία Κανάρη (Πασαλιμάνι) στονΠειραιά.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα της Αθήνας και του Πειραιά να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην «ανάπτυξη» που τους τάζουν και φέρνει φτώχεια, ανεργία και μόλυνση, να απαιτήσουν άμεσα μέτρα για τον καθαρισμό του Σαρωνικού και για την αποζημίωση των μικροεπαγγελματιών και των αυτοαπασχολούμενων που επλήγησαν.

Οπως σημειώνει, «για το έγκλημα στον Σαρωνικό υπάρχει ένοχος: 

Είναι οι εφοπλιστές και η κυβέρνησή τους. 

Τα μεγάλα λόγια για τον Πειραιά που θα γίνει "πύλη εισόδου", "παγκόσμιος κόμβος", τα πήρε το μαζούτ και το πετρέλαιο στη θάλασσα. 

Επιβεβαιώνεται ότι τα μεγάλα καπιταλιστικά σχέδια, η ανάπτυξη του κεφαλαίου, δεν συμβαδίζουν με τις ανάγκες της εργατικής τάξης και του λαού.

Υπέργηρα και ακατάλληλα πλοία που μπορούν να γίνουν νεκροταφεία για ναυτεργάτες και επιβάτες, ανύπαρκτες υποδομές για πρόληψη και αποφυγή καταστροφών, έρχονται δίπλα στη διάλυση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, στη διάλυση του εργάσιμου χρόνου, στο ξεθεμελίωμα δικαιωμάτων, στην καταστολή».