Αναζήτηση στο site

Επαφή

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
Ε.Κ.Π. 4ος, ΓΡΑΦΕΙΟ 6,
ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19,
Τ.Κ 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. - ΦΑΞ : 2104131209

enosh_synt_ika_peiraia@yahoo.gr

Συστηματική δράση του ΚΚΕ ενάντια στη σχεδιασμένη λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων

2013-05-08 21:31

 

 

 
ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΑ να αυξηθούν οι συντάξεις

 

  • Στις 13 Μάη και ώρα 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα με εκπροσώπους όλων των συνταξιουχικών οργανώσεων και τις οργανώσεις των εργαζόμενων στα ασφαλιστικά Ταμεία, στην αίθουσα του Συλλόγου Εργαζομένων πρώην Αγροτικής Τράπεζας (Αμερικής 10)
  • Το ΠΑΜΕ, καλεί σε κοινή σύσκεψη στις 10 Μάη, στις 6 μ.μ. στα γραφεία του τις Γραμματείες της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ και το προεδρείο της ΟΓΕ για την οργάνωση της πάλης μπροστά στη νέα αντιασφαλιστική επίθεση

 

 
Οι περικοπές των τελευταίων χρόνων στις συντάξεις, στις παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης, στην Υγεία, έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε όλους τους ασφαλισμένους και ιδιαίτερα στους συνταξιούχους. Τώρα η κυβέρνηση προετοιμάζει νέο πλήγμα στο ασφαλιστικό σύστημα, με χτύπημα του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης, συντάξεις πείνας των 350 ευρώ και την παράδοσή του στους ιδιώτες, ενώ ελλοχεύουν κίνδυνοι νέων μειώσεων στην Υγεία, στις κοινωνικές παροχές. Η ανάγκη οργάνωσης της πάλης είναι άμεση και επείγουσα. Πανστρατιά με απαίτηση για: Καμία άλλη περικοπή στις συντάξεις. Να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες όλων των Ταμείων από το κράτος και τη μεγαλοεργοδοσία. Να αυξηθούν οι συντάξεις. Να εξασφαλιστεί δημόσια δωρεάν Υγεία - Πρόνοια για τους συνταξιούχους και τις οικογένειές τους. Κανένας συνταξιούχος αβοήθητος.